Relatie event

30 mei 2024 • Tinfabriek Naarden

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me af voor de jubileumdag?
In de bevestigingsmail vind je een onderaan een link om jouw registratie te wijzigen. Door op deze link te klikken kan je je ook afmelden.

Help! Ik ben mijn bevestigingsmail met QR-code kwijt. Wat nu?
Ongeveer twee weken voor het event ontvang je een mail met praktische informatie. Hier staat ook jouw persoonlijke QR-code in. Heb je geen mail ontvangen of ben je deze mail kwijt? Stuur dan een e-mail naar jubileum@absautoherstel.nl.

Ik wil samen met mijn collega’s komen. Kunnen we hetzelfde tijdvak (en dezelfde activiteit) kiezen?
Ja, dat is mogelijk. Het registratieformulier laat zien welke tijdvakken en welke activiteiten beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat jullie je tegelijkertijd inschrijven zodat jullie verzekerd zijn van hetzelfde tijdvak.

Waarom moet ik een tijdvak kiezen?
Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers kunnen karten of lasergamen vragen we je vooraf een tijdvak te kiezen. Op die manier ben je verzekerd van een plekje, hoeven we niemand teleur te stellen en kunnen we de drukte verdelen over de dag.

Waarom moet ik kiezen tussen karten en lasergamen?
We willen iedereen de kans geven om in hun gekozen tijdvak een activiteit te kunnen doen. Om dit logistiek goed te regelen en voldoende plekken beschikbaar te stellen, vragen we iedereen te kiezen tussen het karten en lasergamen. Zo is iedereen verzekerd van een actieve en gezellig dag!

Hoe zijn de faciliteiten voor bezoekers die slecht ter been zijn?
Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen Race Planet Amsterdam gewoon bezoeken en basisfaciliteiten zoals eten, drinken en toiletten zijn beschikbaar op de begane grond. Houd er echter rekening mee dat de meeste activiteiten niet geschikt zijn om aan deel te nemen. Bezoekers kunnen natuurlijk wel plaatsnemen bij het foodfestival, Jimmy’s Speelparadijs of langs de kartbaan om collega’s aan te moedigen!

Wanneer moet je niet karten?
Heb je hart- of rugklachten, epilepsie of ben je zwanger? Dan is karten te risicovol. Daarnaast mag je ook niet karten als je onder invloed van alcohol en/of drugs bent.

Ik wil samen met mijn kind karten, kan dat?
Kinderen mogen vanaf 8 jaar en wanneer zij minimaal 1,35 meter lang zijn karten. Voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar wordt er in verband met hun eigen veiligheid een speciale heat georganiseerd. Kinderen vanaf 15 jaar mogen met volwassenen karten.

Waarom moet mijn kind minimaal 1,35 meter lang zijn?
Bij Bleekemolens Race Planet kun je karten zodra je acht jaar bent en een minimumlengte van 1,35 meter hebt. Wij hanteren deze minimumlengte zodat we er zeker van zijn dat de deelnemers goed bij de rempedalen kunnen. Op onze vestigingen staan meetlatten waarmee je kunt controleren of jouw kind de minimumlengte van 1,35 meter heeft bereikt. Vanzelfsprekend meten wij deze lengte met schoenen aan. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een kind wel 1,35 meter is, maar niet goed bij gas- of rempedaal kan met de voeten. In dat geval mag er niet gereden worden. Safety first!

Ik heb geen hoofdactiviteit gekozen. Welke activiteiten kan ik doen?
Wanneer je niet gaat karten of lasergamen zijn er nog verschillende andere activiteiten waar je je vooraf niet voor hoeft in te schrijven. Een compleet overzicht vind je hier. Helaas kunnen we niet garanderen dat de gewenste activiteit altijd beschikbaar is. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom op het foodfestival en in Jimmy’s Speelparadijs. Of moedig jij je collega’s aan langs de kartbaan!?

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar jubileum@absautoherstel.nl.

Karten
Foodtrucks+Speelparadijs
Lasergamen

Locatie & Route

Race Planet Amsterdam
Herwijk 10
1046 BC Amsterdam

Routebeschrijving