ABS Relatie Event

Donderdag
1 juni
2023

De Tinfabriek
Naarden

Programma

14.30 uur Ontvangst
15.30 uur Terugkijken en vooruitblikken onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen:
  • Trends en ontwikkelingen binnen ABS Autoherstel door Nico Stolk & Edward Reinderts
  • Keynote van Carlo van de Weijer, directeur SMART Mobility aan de TU Eindhoven
  • Muzikale wrap-up
17.00 uur Feestelijke netwerkborrel met een heerlijk dinerbuffet
19.30 uur Einde event

 

U komt toch ook?

Wij ontvangen u graag op donderdag 1 juni in Naarden. Laat u via het online aanmeldingsformulier weten of u erbij bent?

Aanmelden

 

Roelof-Hemmen
Nico+Edward
Carlo-vd-Weijer

Carlo van de Weijer is vooral bekend van zijn wekelijkse columns voor het FD waarin hij op prikkelende wijze zijn visie op mobiliteit deelt. De columns, die hij samen met Maarten Steinbuch schreef, zijn gebundeld in twee boeken: Vooruit, de toekomst van mobiliteit uit 2020 en het in 2022 verschenen Verder Vooruit.
Na zijn studies aan de Technische Universiteiten van Eindhoven en Graz werkte hij onder andere bij Siemens en TomTom. Inmiddels is Carlo directeur General Manager Eindhoven AI Systems Institute bij Technische Universiteit Eindhoven. In zijn presentaties spreekt Carlo op humorvolle wijze over de snelle veranderingen in de industrie, de wereld van de mobiliteit en de maatschappij. Hij geeft zijn visie op de veranderingen in de schademarkt: wat gebeurt er met het aantal schades nu auto’s steeds slimmer worden?

Roelof Hemmen is een gedreven journalist. Hij is vooral bekend van televisie. Hij presenteerde het RTL Nieuws en is inmiddels de vaste sidekick van Eva Jinek, waar hij duiding en achtergronden geeft bij het nieuws van de dag. Hij begon zijn carrière bij bladen en werkte voor de Haagsche Courant en de Telegraaf. Daarnaast werkte hij lange tijd voor BNR Nieuwsradio en later van Radio 538. Ook zet hij zich met regelmaat in voor goede doelen, zoals de Tulpenrally in 2012. Hiermee zamelt hij tienduizenden euro’s in voor Stichting KiKa.