Relatie event

30 mei 2024 • Tinfabriek Naarden

Programma

Hoe werkt het?

Op zaterdag 23 september ben je tussen 11:00 – 19:00 uur welkom bij Raceplanet Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers een activiteit kunnen doen, vragen we je vooraf een keuze te maken qua tijdvak en hoofdactiviteit: karten of lasergamen.

Karten
Ready? Set. Go!
Met hun lange racehistorie weten de Bleekemolens als geen ander waar een goede racebaan aan moet voldoen. Ga in een kartheat van 10 minuten de strijd aan met collega’s en maak kans op fantastische prijzen. Ben jij de snelste van de dag? Dan ga jij er vandoor met een arrangement op Zandvoort!

Let op! Karten is toegestaan voor kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35m). Trek altijd goede, stevige kleding aan. Ongeacht het weer mag er enkel gekart worden met een lange broek en dichte schoenen. Helaas hebben wij geen broeken of schoenen te leen. Deelname met een korte broek en/of slippers is uitgesloten, safety first! 

Verder vragen we je een half uur voor de start van je tijdvak aanwezig te zijn bij Raceplanet Amsterdam. Jouw heat om te karten kan namelijk al direct bij de start van het tijdvak gepland zijn. Op deze manier heb je voldoende tijd om je te registreren, een toffe helm uit te zoeken en de instructies te beluisteren. Let’s race!

Lasergamen
Let’s get ready for adventure!
Race Planet Amsterdam beschikt over een galactische Lasergame Arena van 300m2. Er kunnen 13 personen tegelijkertijd de arena betreden in 2 teams of je kan individueel tegen elkaar strijden in een game van 12 minuten. Ga jij er vandoor met de highscore?

Let op! We vragen je een kwartier voor de start van je tijdvak aanwezig te zijn bij Raceplanet Amsterdam. Jouw lasergame kan namelijk al direct bij de start van het tijdvak gepland zijn. Op deze manier heb je voldoende tijd om je te registreren, je gear te testen en je klaar te maken voor de overwinning.

 

Naast het karten of lasergamen kan je ook spontaan gaan bowlen, een escape room oplossen of je favoriete nummer zingen in de karaokebar. En voor de allerkleinsten is Jimmy’s speelparadijs de perfecte binnenspeeltuin voor eindeloos vermaak! 

 

   

Overige activiteiten

Bowlen
Strrrrrike! Bowlen is toch altijd het meest gezellige dagje uit? Race Planet Amsterdam heeft twee volwaardige bowlingbanen!

  • Speelduur is 30 minuten
  • Maximaal 7 personen per baan

X-Cube Escaperoom
De X-Cube is een kruising van een escaperoom en een videogame, waarbij plezier, beleven en samenwerken centraal staan. Aan jou de taak het mysterie op te lossen. Word jij de nieuwe meesterspion?

  • Een sessie duurt 30 min
  • Minimum leeftijd: 12 jaar
  • Maximaal 6 deelnemers per cube (er zijn 2 cubes)

Karaokebar
Zoek je favoriete nummer uit en ga los in de speciale karaokebar!

Jimmy’s speelparadijs
Naast de indoorkartbaan ligt indoor speeltuin Jimmy’s Speelparadijs, waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, rennen en rolschaatsen. Eindeloos vermaak gegarandeerd!

Rollerplanet
Roller Planet is de grote rollerskatebaan van Jimmy waar het elke dag rollerdisco is. Bind je rolschaatsen onder, laat je beste moves zien en ga lekker los op de muziek.

* Bij het bezoeken van Race Planet Amsterdam zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze lees je hier.

Foodfestival

De dag is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en drankje. Je kunt de hele dag een lekkere kop koffie of thee krijgen, maar er staan ook verschillende foodtrucks en lekkere drankjes voor je klaar natuurlijk. Denk aan een goed stuk pizza, (vegan) pitabroodjes, kraakverse frietjes, buitengewone burgers en zakjes snoep voor de kids!