Over Deborah Nas

De toekomst van mobiliteit beïnvloedt de toekomst van ons allen. Nu al weten we dat technologie zaken mogelijk gaat maken die we tot op heden alleen uit science fiction films kennen. Zelfrijdende auto’s zorgen ervoor dat we reistijd op een totaal andere manier ervaren en gebruiken. Vliegende auto’s en drones brengen ons supersnel van A naar B. En in de toekomst boeken we met één app een complete reis – ongeacht het vervoersmiddel.

 

Deborah Nas is in Nederland een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van innovatie in mobiliteit. Als ondernemer en professor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij  Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, weet ze haar publiek te inspireren met trends in technologie en menselijk gedrag. 

 

 

 

Deborah Nas begon haar loopbaan in innovatie ruim 20 jaar geleden bij Philips Research en gaf deze een vervolg bij KPN. Haar ervaring met innovatie binnen grote bedrijven gaf haar de perfecte springplank om haar eigen innovatiebureau te beginnen. Ze helpt Corporates en MKB-ers om zichzelf opnieuw uit te vinden. Nieuw ontdekte kansen worden ingevuld met succesvolle innovaties. Op basis van deze ervaring werd de succesvolle ondernemer in 2015 gevraagd als deeltijdhoogleraar bij de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen.